Słyszałam o wielu metodach, takich jak logopedia czy terapia behawioralna, ale ostatnio natknęłam się również na elektrostymulację twarzy. Brzmi trochę dziwnie, ale podobno może pomóc w poprawie mowy. Czy ktoś z Was miał już z nią doświadczenie? Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. Trzymajcie kciuki za mnie!
najlepsze terapie mowy
Ciekawostki, informacje z różnych dziedzin.
- krzysztofa-92
najlepsze terapie mowy
Post autor: krzysztofa-92 »
Hej wszystkim! Mam pewien problem z wymową i chciałabym go rozwiązać raz na zawsze. Wiem, że wiele osób boryka się z podobnymi trudnościami, dlatego postanowiłam zapytać Was o pomoc. Może ktoś z Was miał już do czynienia z różnymi terapiami i może polecić mi coś skutecznego?
Słyszałam o wielu metodach, takich jak logopedia czy terapia behawioralna, ale ostatnio natknęłam się również na elektrostymulację twarzy. Brzmi trochę dziwnie, ale podobno może pomóc w poprawie mowy. Czy ktoś z Was miał już z nią doświadczenie? Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. Trzymajcie kciuki za mnie!