Hybryda czy elektryk?

Luksusowe samochody, tuning, serwis - opinie, porady.
Awatar użytkownika
Dyter

Hybryda czy elektryk?

Post autor: Dyter »

Zastanawiam się nad wyborem samochodu. Nie ukrywam, że chodzi za mną elektryczny, ale nie wiem czy jednak lepiej nie postawić na samochód hybrydowy. liczę na Wasze podpowiedzi, wiem, że warto przemyśleć kwestię ładowania, ale czytałam już, że ładowarka do samochodów elektrycznych może znajdowac się na własnej posesji i chcę w to zainwestować u siebie :)
Awatar użytkownika
endzel

Re: Hybryda czy elektryk?

Post autor: endzel »

Ja na Twoim miejscu to wykorzystałabym promocję „Lato bez VAT 2024” w Scandinavia Auto. Teraz możesz nabyć samochody elektryczne Volvo bez podatku VAT, co oznacza znaczące oszczędności przy przejściu na bardziej ekologiczne i nowoczesne rozwiązania. Myślę że tu nawet nie ma się nad czym zastanawiać
Dododo

Post autor: Dododo »

Świetna inwestycja na przyszłość! Montaż stacji ładowania w domu to krok w stronę nowoczesności i troski o środowisko. Dzięki temu codzienne ładowanie elektrycznego auta staje się wygodniejsze i bardziej efektywne. https://revon.pl/montaz-stacji-ladowani ... trycznych/
Awatar użytkownika
białywilk

Post autor: białywilk »

W sumie bez znaczenia czy elektryk czy hybryda. O oba auta, trzeba odpowiednio zadbać. Chcąc zachować wartość samochodu na długo, warto zainwestować w dobrej jakości kosmetyki samochodowe. Zadbane felgi czy lśniący lakier to podstawa
ODPOWIEDZ