Czy istnieją jakieś sprawdzone triki lub sekrety, które pozwolą wydobyć jeszcze lepszy smak z kapuśniaku? Wiem, że wiele osób ma swoje ulubione przepisy i sposoby, ale jestem ciekaw, co sprawia, że niektórzy potrafią przygotować wyjątkową wersję tej zupy. Jakie dodatki mogą uczynić ją bardziej aromatyczną? Czy używać świeżych ziół, czy może lepiej sprawdzą się przyprawy? A może warto dodać coś nietypowego, co nada charakter? Chętnie poznam różne pomysły i doświadczenia innych.
Widziałem coś w sieci - freelancemama.pl - czy to jest dobre?
Jak przygotować idealny kapuśniak ze słodkiej kapusty?
Radzimy, polecamy, dyskutujemy.
-
MaciekSmok62
Przejdź do
- Forum
- ↳ Usługi VIP
- ↳ Motoryzacja VIP'ów
- ↳ Promocje dla VIP'ów
- ↳ Gadżety VIP
- ↳ Hotele VIP
- ↳ Zakupy VIP
- ↳ Zakupy do domu
- ↳ Sklepy internetowe
- ↳ Sklepy BHP
- ↳ Psycholog
- ↳ Psychiatra
- ↳ Zwierzęta
- ↳ Zdrowe jedzenie
- ↳ Fotografia
- ↳ Szkolnictwo
- ↳ Erotyka
- ↳ VIP off-topic
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki
- ↳ Polecane strony
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA