Ulubione lakiery do paznokci
Radzimy, polecamy, dyskutujemy.
- magnez
Ulubione lakiery do paznokci
Jak dbacie o swoje paznokcie u rąk i nóg? Myślę, że najwygodniejszą formą lakieru jest hybryda. Najlepsze w nich moim zdaniem jest to że lakiery hybrydowe, w przeciwieństwie do zwykłych lakierów, nie zasychają w buteleczce i są bardzo trwałe i ładne. Nic nie odpryskuje i to jest bardzo ważne. Ciekawą ofertę jeśli chodzi o takie kosmetyki znalazłam tu: https://victoriavynn.com/. Macie jakieś opinie na temat tego sklepu? Zmawialiście coś na ich stronie?
Re: Ulubione lakiery do paznokci
Post autor: Gość »
A czy któras z Was używała lakierów z Eveline cosmetics? to sa te winylowe, niby lepsze niż zwykły lakier ale to nie hybryda i jestem ciekawa ich właściwości i czy warto w takie sie zaopatrzyć.
Post autor: ącka »
jesli chodzi o kolorówkę to najbardziej podobają mi sie lakiery w odcieniu czerwieni poza tym uważam, ze dobrze mieć też w kosmetyczce dobrą odzywkię do paznokci. Ja najbardziej lubię te z eveline, szczególnie DIAMENT. Niesamowicie utwardza i regeneruje
Post autor: karolcią »
też lubię kosmetyki eveline ale nie próbowałam tej odzywki, super są ich lakiery i balsamy vegańskie.