woda alkaliczna
Ciekawostki, informacje z różnych dziedzin.
woda alkaliczna
Post autor: mendrek »
Piliście kiedyś wodę alkaliczną? Regularnie piję ten rodzaj wody już od paru miesięcy, kupuję Alcalię. Smakuje mi a przy okazji też fajnie działa na mój organizm, zgaga zniknęła
Re: woda alkaliczna
Post autor: jabłonka »
Woda alkaiczna jest dla mnie najlepsza, piję Alcalie już długi czas. Ma dobry smaki i super właściwości. ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Post autor: Gość »
ja piję codziennie na czczo wodę alcalie, czuje że woda alkaiczna dobrze na mnie wpływa
...............................................................................................................................
...............................................................................................................................
Post autor: mestera »
O to bardzo ciekawe. Nie słyszałam wcześniej o tym, aby woda alkaliczna wpływała pozytywnie na zgagę. Dobrze wiedzieć, bo refluks to dolegliwość, z którą borykam się już jakiś czas.
Post autor: majkaa »
Tak - ja też słyszałam, że woda alkaiczna jest niesamowita. Ja znalazłam tutaj https://ideau.pl/ idealną - bo jest mineralna, naturalna i krystalicznie czysta. Przy tym wszystkim korzystnie wpływa na organizm.