Siemka wszystkim, szukam pomocy w kwestii odnowienia mojego parkietu. Ostatnio zauważyłem, że wygląda on już dość zniszczony i szukam sposobu, aby przywrócić mu dawny blask. Nie chcę jednak ryzykować i próbować samodzielnie wykonać renowację parkietów, ponieważ wiem, że może to zakończyć się niepowodzeniem. Czy możecie polecić mi sprawdzonych specjalistów, którym zaufaliście?
Pozdrawiam serdecznie i liczę na Waszą pomoc!
kiedy odnowić parkiet?
Radzimy, polecamy, dyskutujemy.
- Jonasz1988
Re: kiedy odnowić parkiet?
Post autor: Alicja2024 »
Przedłuż trwałość drewnianej podłogi i przywróć jej dawny blask. Skorzystaj z usług firmy www.krolparkietu.pl, która przeprowadza kompleksowe renowacje parkietu, które obejmują dokładne szlifowanie powierzchni, wypełnianie ubytków i szczelin, cyklinowanie oraz nałożenie wybranego wykończenia – lakieru, oleju lub wosku. Daj swojemu parkietowi drugie życie i odzyskaj jego atrakcyjny wygląd!
Re: kiedy odnowić parkiet?
Post autor: Jankis »
Rekomenduję firmę https://www.centrum-podlog-drewnianych.pl/ – miałem sposobność korzystać z ich usług i jestem bardzo usatysfakcjonowany z efektu! Cyklinowanie podłóg Warszawa, które u nich zamówiłem, wykonano nadzwyczaj profesjonalnie. Ekipa była terminowa, dokładna oraz zadbała o każdy detal. Moja podłoga po renowacji prezentuje się jak nowa – drewno nabrało pięknego, intensywnego koloru, a cała powierzchnia jest idealnie gładka. Widać, że pracują na nowoczesnych urządzeniach oraz używają wysokiej jakości materiałów. Ponadto pracownicy byli niezwykle uprzejmi i chętnie podzielili się kilkoma wskazówkami odnośnie tego jak powinno się konserwować podłogę po cyklinowaniu.