Remont nieruchomości
Remont nieruchomości
Post autor: dźad »
Re: Remont nieruchomości
Post autor: zośka »
- juri8200
Post autor: Ekotaż »
Post autor: Tuż »
Post autor: dałka09 »
Post autor: bavuś »
Post autor: jaś »
No chyba że macie do polecenia jakąś inną międzynarodową firmę która zajmuje się produkcją gniazd zarówno włoskich jakiś szwajcarskich czy amerykańskich zauważyłem w swoim małym sklepie z akcesoriami elektrycznymi że tego typu gniazdka cieszą się coraz większą popularnością
Post autor: jaśka »
Post autor: Miłosz »
Post autor: aśka90 »
- redaktor
kabel xztkmxpw
Post autor: Stół »
Post autor: Violuś »
MG Domy sp. z o. o.
ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa
tel: +48 500 200 660,
mail: [email protected]
Post autor: Miłosz »
Post autor: kartoś »
Post autor: Kościanka »
Re: Remont nieruchomości umowa
Post autor: Daniel O. »
No dokładnie, ale ja mam pytanie odnośnie remontu nieruchomości, bo akurat planuję dokonać zakupu na rynku wtórnym, wyremontować ją i wynająć mieszkanie na umowę najmu okazjonalnego. Czy firmy budowlano-remontowe dają jakąś umowę ze spisanymi elementami wszelkich napraw, czy tylko tak ogólnie "my panu naprawimy a pan płaci"?dźad pisze: ↑10 lis 2020, 18:48 Wiele kwestii jednak trzeba ustalić już na początku, jeszcze przed przystąpieniem do jakichkolwiek prac, ponieważ jeżeli nie jest przemyślany to remont - pomimo najlepszych chęci - może napotkać trudności, których pokonanie może okazać się karkołomne i realizacja całego projektu stanie pod znakiem zapytania, co przecież nie jest niczyim celem. Bez wątpienie bardzo ważnym elementem każdego remontu są wykończenia wnętrz..
Post autor: qwe »
U nas pomysłów jest mnóstwo, że się aż z tym nie zgadzamy, ale koniec końców nie wiem, co będzie z tego wszystkiego. Jedni nam mówią, że czasem trzeba iść w mniej konwencjonalne rozwiązania, jak na przykład cegła na ścianę . Co wy na to? Czy Waszym zdaniem tak to powinno właściwie wyglądać? Jakie macie odczucia z tym?redaktor pisze: ↑07 maja 2021, 11:27 Oczywiście sam remont nieruchomości jest niezwykle ważny. Ja także do pewnego momentu miałem fajne mieszkanie, ale niestety z przyczyn ode mnie niezależnych musiałem je sprzedać. W takiej sytuacji odezwałem się do firmy http://szybkatransakcja.pl/ która bez problemu skupiła je ode mnie i płaciła gotówką.
Post autor: ziaja »
Post autor: historiaa »
Post autor: fryciaa »
Post autor: aishaa »