Jaki kredyt wziąć?
- Luszka
Jaki kredyt wziąć?
- milenka92
Re: Jaki kredyt wziąć?
- ranczo
licencja agenta celnego
- goska
- żabcia
- magnez
- sloneczna
- kana
- misia
- sylvana
- Franciszka
Post autor: Franciszka »
Pomocny może być kontakt z osobą,która ma wiedzę,doświadczenie i może zaproponować nam najlepszą ofertę.
Sprawdzony doradca finansowy Żyrardów dzięki swojej współpracy z wieloma bankami,może wybrać dla nas kredyt na miarę naszych możliwości,bezpieczny i taki,który nie obciąży naszego domowego budżetu.
b tools
- kana
- misia
- Gelore
- sylvana
- Szczypiorkowa
Post autor: Szczypiorkowa »
- escape
- guminka
Post autor: Osteś »
Post autor: Mamiśka »
Post autor: oewonga_pożyczki »
Cześć,Osteś pisze: ↑27 paź 2020, 18:57 Macie jakieś doświadczenia z pożyczkami w ostatnim czasie? Zastanawiam się, ile można pożyczyć w Wonga?
miło mi, że bierzesz pod uwagę pożyczkę właśnie w Wonga. Mamy ofertę darmowej pożyczki do 1 000 zł na 30 dni – bez względu na to, czy jest to Twoja pierwsza, czy któraś z kolei pożyczka w naszej firmie, jej koszt to 0 zł. Wonga oferuje również pożyczki ratalne do 20 000 zł. Okres spłaty pożyczki ratalnej wynosi od 2 do 48 miesięcy, a jej całkowity koszt poznasz podczas składania wniosku, jeszcze przed podpisaniem umowy. Pamiętaj, że przyznajemy pożyczki na podstawie pozytywnej decyzji kredytowej, po weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią.
Przed złożeniem wniosku przygotuj dowód osobisty, numer rachunku bankowego, adres e-mail i numer telefonu komórkowego, który przyda się do weryfikacji.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub do skorzystania z chatu na wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Post autor: bańka »
stereoskopia bez okularów
Post autor: garuś »
Post autor: maiś »
Post autor: żarówa »
Post autor: cześka »
Post autor: Kamilczór »
Post autor: zośka90 »
Cześć,cześka pisze: ↑31 gru 2020, 13:25 Ja mam pytanie do przedstawiciela Wongi. Potrzebuję zaświadczenia o mojej pożyczce w wonga. Jak uzyskać taką informację?
Jeżeli potrzebujesz dokumentu, który przedstawi wysokość Twojego zobowiązania lub potwierdzi całkowitą spłatę pożyczki możesz się z nami skontaktować na kilka różnych sposobów.
1. telefonicznie pod numerem telefonu 22 388 88 88 lub 660 168 100. Pamiętaj o możliwości zamówienia rozmowy na naszej stronie internetowej. Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak tylko będzie to możliwe.
2. mailowo, wysyłając taką prośbę na nasz adres [email protected]. Wystarczy, że opiszesz jakiego dokumentu od nas potrzebujesz.
3. lub wysyłając do nas pismo na adres:
Wonga.pl sp. z o.o.
ul. Żaryna 2B, bud. D
02-593 Warszawa
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
Post autor: grześ »
Post autor: Violuś »
Post autor: Brendą »
Post autor: Dłeri »
Jakie dokumenty będą mi potrzebne, jeśli chciałbym ubiegać się o pożyczkę w Wonga?oewonga_pożyczki pisze: ↑06 mar 2021, 23:30 Cześć,
Jeżeli potrzebujesz dokumentu, który przedstawi wysokość Twojego zobowiązania lub potwierdzi całkowitą spłatę pożyczki możesz się z nami skontaktować na kilka różnych sposobów.
1. telefonicznie pod numerem telefonu 22 388 88 88 lub 660 168 100. Pamiętaj o możliwości zamówienia rozmowy na naszej stronie internetowej. Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak tylko będzie to możliwe.
2. mailowo, wysyłając taką prośbę na nasz adres [email protected]. Wystarczy, że opiszesz jakiego dokumentu od nas potrzebujesz.
3. lub wysyłając do nas pismo na adres:
Wonga.pl sp. z o.o.
ul. Żaryna 2B, bud. D
02-593 Warszawa
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
Post autor: bojaśka »
A ja to jednak uważam, że nie ma to jak szukanie kogoś, kto naprawdę chce nam pomóc i nie będzie narzekał, jeśli tylko go o to poprosimy. Chodzi mi na przykład o pośrednika takiego jak https://silesiafinanse.pl/doradca-finansowy-rybnik/ . To jeden z lepszych osób, jakie osobiście znam. I wiem, że na pewno się do tego przyłoży.Gelore pisze: ↑10 lip 2020, 19:56 Jeśli potrzebujecie kredytu gotówkowego lub pożyczki na raty to w takim razie polecam skorzystać z https://www.bankier.pl/smart . Ja tę stronkę znalazłam przy okazji jak szukałam ofert kredytowych i tutaj jest wszystko w jedynym miejscu, nie trzeba po różnych stronach szukać, tylko wystarczy ustawić wymaganą kwotę i okres spłacania i wyświetlą już dostępne opcje
wniosek o pożyczkę w Wonga możesz złożyć, jeśli masz skończone 18 lat, polskie obywatelstwo, a także posiadasz dostęp do Internetu. Aby złożyć wniosek wystarczy, że przygotujesz dowód osobisty, numer rachunku bankowego, adres e-mail i numer telefonu komórkowego, który przyda się do weryfikacji. Podczas składania wniosku online o pożyczkę rozłożoną na raty lub krótkoterminową zazwyczaj nie wymagamy dokumentów z pracy, urzędów czy zaświadczeń o uzyskiwanych dochodach.
Zastrzegamy sobie jednak prawo do poproszenia o takie dokumenty w trakcie dodatkowej weryfikacji Twojego wniosku o pożyczkę. W szczególnych przypadkach jest to niezbędne do zweryfikowania poprawności wniosku i wydania decyzji o przyznaniu pożyczki.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub na chat: https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Post autor: Jaś »
Post autor: borówka »
Post autor: gośka »
Post autor: Żaklina »
Post autor: Boluś09 »
Post autor: alioos »