Lubicie polskie kino? Ja powiem szczerze, że telewizji nie oglądam, jednakże pewne klasyki oczywiście mam za sobą. Polskie komedie starej daty są naprawdę zabawne, teraz już takich nie robią Szanuję jeszcze "Psy", ponieważ to ponadczasowy hit. Oglądaliście?
edid hdcp
Polskie filmy
Polecamy usługi - reklama, inwestycje, szkolenia.
- wiemzewiesz
- Bombka23
Re: Polskie filmy
A gdzie oglądacie sobie filmy? Kupujecie czy oglądacie online? Ostatnio słyszałam, że filmy, które są dostępne na serwerze youtube można za darmo pobierać https://www.imp3.pl/pitbull-nowe-porzadki Korzystał ktoś kiedyś z takiego sposobu? Z tego co czytałam to nawet nie trzeba pobierać żadnego dodatkowego oprogramowania.
-
Ja zdecydowanie bardziej wolę filmy po angielsku. Od kiedy zrobiłam sobie kurs językowy w szkole ProfiLingua, o którym mowa na stronie https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... -doroslych, mogę takie filmy oglądać bez napisów
- Kolettka
Ja bardzo lubie polską kinematografę. Ukrytej gry przyznam, ze nie widziałam. Z seriali pod powierzchnią. - tez spoko. Dla mnie tez ogromna niespodzianką jest polski pierwszy slasher- z Wieniawą, w lesie dziś nie zaśnie nikt. Wybiera się ktoś ? Widziałam zwiastun
- Szczypiorkowa
Post autor: Szczypiorkowa »
Najwięcej filmów polskich to jest na tvp VoD. Z nowości możesz zobaczyć u nich Zenka. Za dwie dyszki mają. Fajny film, nowość, bo z tego roku. Wyszedł chwilę przed zamknięciem kin u nas.
Post autor: nikuśka »
Jeśli sporo surfujecie po sieci i oglądacie w ten sposób filmy czy seriale, to warto zadbać o porządny i szybki internet. Ja mam światłowód w Elpos ( mieszkam w Białymstoku). Nie narzekam bo płacę niewiele a usługi są stabilne.
Post autor: zośka »
uwielbiam polską twórczość! I tyczy się to zarówno muzyki jak i filmów czy sztuki wizualnej.
Ostatnio szukam opcji na płyty w wielopakach. Lubię mieć w domu realne płyty cd czy też winyle a nawet filmy na płycie. Do tego książki, po które mogę sięgnąć w dowolnej chwili.
Czy macie podobnie?
Ostatnio szukam opcji na płyty w wielopakach. Lubię mieć w domu realne płyty cd czy też winyle a nawet filmy na płycie. Do tego książki, po które mogę sięgnąć w dowolnej chwili.
Czy macie podobnie?
Post autor: Zośka »
Jeśli prowadzicie kanał na YouTube to pamiętajcie że wyświetlenia na youtube pomogą wam zaistnieć w mediach społecznościowych. Jeśli ich nie macie to pomyślcie by je zakupić. Są firmy które to po prostu oferują. Sprawdźcie na ich oferty przeanalizujcie i kupujcie by osiągnąć zamierzony cel.