Witam, znacie sklep https://www.butomaniak.pl/pol_m_Damskie ... e-472.html? Z tego co widzę można kupić od nich bardzo fajne obuwie. Zastanawiam się jednak jak jest z jakością obuwia. Może ktoś z Was kupował z tego sklepu i powie mi coś więcej na jego temat?
aluminiowy płaskownik
buty
Wszystko, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
-
Re: buty
Ja już od jakiegoś czasu zarówno w ubrania, jak i w buty zaopatruję się głównie przez internet A najbardziej takie zakupy lubię robić w outletach internetowych, takich jak na przykład https://pepegi.eu/. Można tam nabyć fajne, markowe rzeczy, po mocno obniżonych, atrakcyjnych cenach
berluf cennik
berluf cennik
Post autor: Małgoś »
Wiecie co, ja mam sporo butów, naprawdę, ale niestety część z nich leży już jakiś czas, bo mają jakieś małe defekty, rozklejenia, ale zwyczajnie żal mi jest je wyrzucić, bo wierzę, że da się je naprawić jakoś domowym sposobem (bo w okolicy niestety szewca nie znajdę). Czy jakiś klej da sobie z tym radę? Jak myślicie?
Post autor: juśka »
a czy ktoś z was ma może buty biegowe atomic aina skate?
czy w ogóle są na tym forum Osoby które interesują się takim sportem mogłyby mi polecić dobry model obuwia Chciałabym kupić zarówno dla siebie jak i dla mojej córki dlatego jest to dość ważne ponieważ cena za dwie pary obuwia tego typu z pewnością będzie wysoka
czy w ogóle są na tym forum Osoby które interesują się takim sportem mogłyby mi polecić dobry model obuwia Chciałabym kupić zarówno dla siebie jak i dla mojej córki dlatego jest to dość ważne ponieważ cena za dwie pary obuwia tego typu z pewnością będzie wysoka
Post autor: oetądam »
Witam!Małgoś klej TADAM® powinien spełnić Twoje oczekiwania. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Wypróbuj moc jego działania!Małgoś pisze: ↑21 mar 2021, 19:26 Wiecie co, ja mam sporo butów, naprawdę, ale niestety część z nich leży już jakiś czas, bo mają jakieś małe defekty, rozklejenia, ale zwyczajnie żal mi jest je wyrzucić, bo wierzę, że da się je naprawić jakoś domowym sposobem (bo w okolicy niestety szewca nie znajdę). Czy jakiś klej da sobie z tym radę? Jak myślicie?
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: kłoss »
czy ten klej nadaje sie do każdego materiału? Da radę z butami sportowymi?oetądam pisze: ↑07 kwie 2021, 6:53Witam!Małgoś klej TADAM® powinien spełnić Twoje oczekiwania. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Wypróbuj moc jego działania!Małgoś pisze: ↑21 mar 2021, 19:26 Wiecie co, ja mam sporo butów, naprawdę, ale niestety część z nich leży już jakiś czas, bo mają jakieś małe defekty, rozklejenia, ale zwyczajnie żal mi jest je wyrzucić, bo wierzę, że da się je naprawić jakoś domowym sposobem (bo w okolicy niestety szewca nie znajdę). Czy jakiś klej da sobie z tym radę? Jak myślicie?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: iłonka »
Ja kleiłam sportowe i botki i wszystko się super trzyma, zero problemów, bez względu na pogodę i warunki użytkowania. Chodzę, biega, ćwiczę, nic się z butami nie dziejekłoss pisze: ↑16 maja 2021, 18:29
czy ten klej nadaje sie do każdego materiału? Da radę z butami sportowymi?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: miśka »
A czy przy okazji warto tez kupic coś do odtłuszczania, przygotowania powierzchni, czy samo umycie i osuszenie butów wystarczy?oętadam pisze: ↑14 lip 2021, 10:25 Witam! Żurawina, klej TADAM® kupisz m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, spożywczych i sklepach elektrycznych.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: calineczka »
A czy kojarzycie sklep obuwie-lizuraj.pl? Tak pytam, ponieważ zauważyłam, że tam oferują ryłko czółenka relax i wiele innych markowych butów. Dla Panów i jednocześnie Pań, także jak dla mnie super... Bo jest tam z czego wybierać i jednocześnie też mają produkty doskonałej jakości, co jeszcze bardziej cieszy...
Post autor: pestkaa »
A czy macie jakieś doświadczenie z firmą butomania.pl ? Bo jak chodzi o obuwie, to słyszałam że tam właśnie można kupić bardzo dobre buty i to takich firm, jak adidas, fila, puma, reebok, new balance itd. Także według mnie warto byłoby tam rzucić okiem, bo jak chodzi o obuwie - to najlepiej wybierać sprawdzonych firm.
Post autor: Rybka »
Kiedy temperatura wzrasta, a stylizacje stają się bardziej odważne, nie można zapomnieć o gladiatorach, które są wyśmienitym wyborem do boho-chic letnich kompletów. Inspiracje można znaleźć na https://naszsmyk.pl/jakie-buty-dobrac-d ... -damskich/ gdzie pokazane są różne sposoby wiązania i stylizacji tych efektownych sandałów.