Gdzie szukać pakietów medycznych
Wszystko, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
- Dwayn
Gdzie szukać pakietów medycznych
Opcji jest naprawdę wiele i nie wiem gdzie szukać takich rzeczy. W necie wyczytałem, że porównywarki mogą być dobre. Z Kielc podobno pakiety medyczne w Kielcach się sprawdzają.
Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.
- melpomena
Re: Gdzie szukać pakietów medycznych
Nie wiem jak w Kielcach ale ja mam pakiet medyczny w warszawskim medicover i tu różnica między nimi a nfz jest kolosalna. Nie chodzi tylko o specjalistów do których czeka się maksymalnie miesiąc ale także o dostęp do lekarza pierwszego kontaktu i badań
- wiemzewiesz
Post autor: wiemzewiesz »
Gdybyście poszukiwali również jakiegoś sklepu, w którym kupicie odpowiedni sprzęt medyczny, który pomóc może w powrocie do zdrowia, to na pewno spodoba się Wam propozycja dotycząca artykuły medyczne online Na stronie medyczny.store.pl znajdziemy sklep, mający do zaoferowania sporo sprzętu rehabilitacyjnego i nie tylko.
Zajrzyjcie i przekonajcie się sami czy warto tam zamawiać.

Post autor: mnika »
nie wszystkie firmy oferuja pracownikom takie pakiety medyczne... trzeba szukac przychodni na wlasna reke.
Post autor: fuńka »
mnika to prawda, w mojej firmie np takich bonusów nie ma ;/ nie żałuję bo od lat leczę się w świetnej przychodni MediVita na Mokotowie
tu mam dostęp do specjalistów takich jak np ortopedzi, neurolodzy czy okuliści. Szybkie terminy, miły personel, wysoki standard leczenia.
medycyna komórkowa suplementy

medycyna komórkowa suplementy