kosmetyki na wiosne
Wszystko, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
- sarenka
kosmetyki na wiosne
Hej! Chciałabym się spytać jakie dokładniej kupujecie produkty na wiosnę? Macie jakiś faworytów? Ja własnie planuję coś kupić fajnego ale nie wiem co i jak gdzie sa jakie promocje... ktoś poleci ? Zalezy mi na czymś mocno nawilżającym w dobrej cenie.. i do tego wysokiej jakości.
- nazgul
Re: kosmetyki na wiosne
sarenka pisze: ↑11 kwie 2021, 22:40 Hej! Chciałabym się spytać jakie dokładniej kupujecie produkty na wiosnę? Macie jakiś faworytów? Ja własnie planuję coś kupić fajnego ale nie wiem co i jak gdzie sa jakie promocje... ktoś poleci ? Zalezy mi na czymś mocno nawilżającym w dobrej cenie.. i do tego wysokiej jakości.
Cóż ja teraz niedawno kupiłam kilka produktów od Ziaji... bo nie dość ze bardzo je lubi moja skóra. To jeszcze dodatkowo są one bardzo delikatne i dobrej jakości. No i mam skórę atopową wiec oprócz la roche pasuje mi właśnie ziaja.
- białywilk
Ooo tez bardzo lubię produkty z ziaji. Ale one sa tak tanie, ze przez internet samych kremów nie opłaca się zamawiac Ale teraz własnie chce zrobić wieksze zakupy, bo jeszcze chce jakiś porzadny tusz do rzes sobie kupić i chyba dodatkowo kupie w drogierii te ziaje... Gdzie głównie zamawiasz?
- nazgul
Kochana, ja głównie na notino. Bardzo fajen mają produkty własnie tam, mnie się jeszcze podoba https://www.notino.pl/ziaja/fruity-cran ... -prysznic/ uwielbiam ten zapach pod prysznic własnie :0 Pięknie pachnie orzeźwia i jjest w bardzo dobrej cenie!