kosmetyki
kosmetyki
Post autor: Juluś23 »
ukryte terapie mobi chomikuj
-
Re: kosmetyki
Post autor: Cebulka_ŚŁ »
Post autor: Paneśka »
Post autor: berkon »
Post autor: Celina D »
Większą swobodę mam w przypadku wyboru kosmetyków do włosów - tutaj rekompensuję sobie po całej linii. Kupuję sporo odżywek, masek i serum. Chętnie sięgam po nowości i nie muszę się martwić, że coś będzie nie tak. Uwielbiam kosmetyki proste, złożone z kilku dobrej jakości składników. Jest kilka fajnych polskich marek, które uważam za naprawdę dobre i prezentujące światowy poziom w kontekście ich składu. Szkoda, że nie są popularne poza granicami naszego kraju, ale może to przyjdzie z czasem.
Post autor: sui »
Post autor: cerisa88 »
W dzisiejszej branży kosmetycznej uwielbiam to, że jest tak dużo różnych propozycji i w różnych formach. Kremy, sera, maseczki i całe mnóstwo innych kosmetyków na wyciągnięcie ręki. Chociaż z drugiej strony trzeba się sporo nagimnastykować, żeby wybrać coś fajnego. Sama jestem fanką testowania i mam na liście już kilka kosmetyków, po które lubię sięgać. Ostatnio stałam się wielką fanką hydrolatów i stosuję je zamiast toniku do twarzy. Polubiłam też olejowe serum do twarzy i wszystko, co zawiera kwas hialuronowy. Jedynie nie mogę się przekonać do kwasów, bo mam z nimi złe doświadczenia. Podczas jednego z zabiegów w salonie kosmetycznym okazało się, że moja skóra zbyt mocno na nie reaguje i nie mogę ich stosować. Wracając jednak do tematu, to moim zdaniem warto poświęcić trochę czasu, żeby znaleźć dobry kosmetyk, bo to procentuje.
kluby fitness w krakowie
Post autor: Gosia_a »
Post autor: KosmetycznaOla »
Post autor: Ineska »
Post autor: bacyk »
Post autor: olkaa »