miał ktoś z was problem z nietrzymaniem moczu? jakie środki higieniczne polecacie typu wkładki? gdzie najlepszy wybór stacjonarnie takich produktów? będę wdzięczny za polecenia
nasze miasto nowy sącz wiadomości
nietrzymanie moczu
Wszystko, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Re: nietrzymanie moczu
Post autor: izzaa »
polecam wybrać się do DOZ oni na pewno podpowiedzą co wybrać, jakie wkładki, mi kiedyś dali darmowe próbki wkładek więc sobie przetestowałam czy mi odpowiadają
Post autor: emeczka889 »
Zgadzam się, super opcja z tymi darmowymi próbkami, nie trzeba kupować kota w worku, można kupić już taki produkt jaki nam najbardziej odpowiada w dobrej cenie w DOZ.
Post autor: Mika »
A orientujecie się może czy faktycznie w każdym dozie można dostać te darmowe próbki wkładek chłonnych? Czy są to jakieś wybrane apteki? Bo nie wiem czy sprawdzać w mojej okolicznej.
papay pl
papay pl
Post autor: jezza »
Można, moja siostra ostatnio brała bo ma problemy po porodzie a nie widziała konkretnie jakie wkładki kupić i właśnie Pani w DOZ dała jej próbki do sprawdzenia.
Post autor: daruszka »
Z tego co wiem to ta promocja na darmowe próbki w DOZie nadal obowiązuje, więc można wziąć darmowe próbki i sprawdzić, który produkt nam najbardziej pasuje.
Post autor: Kifczoć »
Zastanow się nad leczeniem laserowym. Na https://klinikamiracki.pl/ginekologia-estetyczna/ czytałam o tym ze jest to możliwe więc na pewno warto wziąć taką opcję pod uwagę