Nowoczesne technologie

Wszystko, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
wiemzewiesz

Nowoczesne technologie

Post autor: wiemzewiesz »

Cześć :)

Wiem, że zazwyczaj nowoczesne technologie są dla nas dobre, jednakże nikt nie myśli o tym trochę szerzej i nie bierze pod uwagę tego, że dzieci teraz wolą grać w piłkę na konsoli, zamiast na dworze, na boisku. Zgodzicie się ze mną? Jakie jeszcze zmiany zauważyliście w tym zakresie?
Awatar użytkownika
VIPon

Re: Nowoczesne technologie

Post autor: VIPon »

Kiedys wygladalo sie za okno i patrzylo, jaka jest pogoda i czy sie chmurzy czy nie, czulo sie wilgotnosc itp. A teraz? Masz taka stacje pogodowa: https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/cr_1166 ktora kosztuje kilkadziesiat zlotych i wszystko 'samo sie robi'. Niby fajne, bo technologia, ale...?
jaś

Post autor: jaś »

czy jakaś osoba, która działa na tym forum może mi wyjaśnić dlaczego montaż okna w warstwie ocieplenia to opcja, którą się tak często wykorzystuje w domach pasywnych? Czy to jest tak, że tylko ten typ montazu może być wykorzystany prze eko domach?
Dajcie znac proszę, bo ja nie umiem znaleźc w sieci odpowiedzi.
Awatar użytkownika
sylvana

Post autor: sylvana »

Jeśli jesteście zainteresowani nowoczesnymi technologiami to może zainteresować was temat akumulatorów Nimh https://techmove.pl/reklama/akumulatory ... -wiedziec/ . Ja osobiście często sięgam po specjalistyczne publikacje, gdyż lubię tego typu nowinki
Grząski

Post autor: Grząski »

Kiedy faktycznie budujemy budynek już w dzisiejszych czasach to jest on zdecydowanie wybudowany w nowej technologii. Kiedy nasz obiekt jest starszy to wtedy zdecydowanie termomodernizacja będzie bardzo dobrym rozwiązaniem. Muszę przyznać, że przecież jest to niezwykle istotna sprawa.

gry z super mocami
ODPOWIEDZ