Witam, czy są może tutaj osoby które kupują buty do piłki nożnej ? Szukam kogoś kto będzie mi mógł doradzić. Bo chciałąm kupić takie buty synowi i znalazłam z firmy Nike , sa obecnie w promocji https://butymodne.pl/korki-pilka-nozna- ... .p109.html no zawsze to taniej. Ja nie wiem na które się zdecydować, bo niestety jestem laikiem w tym temacie, a nie chcę zamawiać w ciemno.
norma cukru we krwi tabela
Buty do piłki nożnej
Wszystko o zakupach. Wysokiej jakości kosmetyki, najlepsza kawa, porządne sklepy z odzieżą.
- Maciej10
Re: Buty do piłki nożnej
No nie wiem czy użytkownicy tego forum Ci pomogą. Ja bym szukał rady u jakiegoś eksperta. Chyba to będzie najlepsze wyjście.
destylator elektryczny opinie
destylator elektryczny opinie
Boję się, że tracę wszystko co nadaje życiu znaczenie.
Boję się, że tracę samego siebie.
Boję się, że tracę samego siebie.
- alfie
Re: Buty do piłki nożnej
Skoro już mowa o piłce nożnej to zastanawiam się czy warto jest się w tym zakresie szkolić. Mam tu na myśli takie szkolenie dzięki któremu można się dowiedzieć jak prawidłowo się odżywiać i jakie ćwiczenia dobrze jest wykonywać by stać się lepszym piłkarzem. i tak znalazłam całkiem ciekawe szkolenie Chce Zostać dobrym piłkarzem. Nie powiem bardzo ciekawe takie szkolenie i do tego nie jest tak drogie jak inne