Sklep internetowy z ceramiką do łazienki
Wszystko o zakupach. Wysokiej jakości kosmetyki, najlepsza kawa, porządne sklepy z odzieżą.
- Cinosława89
Sklep internetowy z ceramiką do łazienki
Post autor: Cinosława89 »
Kochani forumowicze! Szukam sklepów z najlepszą ceramiką łazienkową. Czy moglibyście polecić mi jakieś renomowane sklepy? Bardzo proszę!
- Bernarda75
Re: Sklep internetowy z ceramiką do łazienki
Post autor: Bernarda75 »
Ja zawsze robię zakupy w Cerdesign. To zdecydowanie najlepiej wyposażony sklep internetowy, jaki znam. Zakupisz tam ceramikę w wielu różnych wzorach i kolorach.
- Konstantyn_75
Post autor: Konstantyn_75 »
Najlepiej zapoznać się z ofertą sklepów budowlanych w okolicy…
- Cinosława89
Post autor: Cinosława89 »
Właśnie niestety nie mam czasu na chodzenie po sklepach. Wolę zrobić zakupy on-line.
- tybita-60
Również kupuję płytki ceramiczne internetowo – zawsze znajduję coś idealnego w sklepie Cerdesign. Serdecznie polecam jeśli szukasz płytek najwyższej jakości. W tym sklepie na pewno zakupisz coś odpowiedniego.
- majka83
Skoro już o łazienkach mowa, to nie można zapominać też o meblach. Zlew i prysznic czy wanna są ważne, ale równie istotne są szafki. Polecam zajrzeć na stronę https://aurameble.pl/41-szafki-lazienkowe. Wybór jest spory, a ceny nie są wygórowane. Takie szafki łazienkowe muszą być wysokiej jakości, bo użytkowane są w specyficznych warunkach.
- kotyka
A gdzie kupowaliscie kabiny prysznicowe? nam udalo sie w naprawde swietnej cenie trafic u producenta https://swissliniger.pl/ ! Do tego te hartowane szklo, cos pieknego, naprawde latwo sie czysci
wkładki gwintowane
wkładki gwintowane
Post autor: zośka »
jaka kabina prysznicowa na wymiar będzie dobra do małej łazienki?
Czy znacie może jakiegoś polskiego producenta pryszniców na wymiar który mógłby pomóc mi stworzyć projekt i wybrać odpowiednią kabinę która zmieści się w naprawdę małej łazience?
Help!
Czy znacie może jakiegoś polskiego producenta pryszniców na wymiar który mógłby pomóc mi stworzyć projekt i wybrać odpowiednią kabinę która zmieści się w naprawdę małej łazience?
Help!
Post autor: jaśka »
ja się cały czas zastanawiam jaka bateria wannowa będzie mi pasować do łazienki. Podobają mi się takie montowane na krawędzi wanny. Bardzo to nowoczesne no i od razu się trochę miejsca oszczędza.
Czy macie może u siebie w łazience takie baterie? Jeśli tak dajcie znać jak się sprawdza takie rozwiązanie.
Czy macie może u siebie w łazience takie baterie? Jeśli tak dajcie znać jak się sprawdza takie rozwiązanie.
Post autor: grażyna »
Od siebie mogę polecić bardzo ładne baterie łazienkowe z https://sklep.sotbe.com/ . Kupiłam również w tym sklepie baterie do kuchni przy okazji i jestem zadowolona z wyboru. Baterie prezentują się bardzo ładnie, cena też nie jest wygórowana, więc moim zdaniem warto postawić na ten sklep