Proszę o pomoc w wyborze zmywarki kapturowej.
Jakie urządzenia polecacie dla lokali gastronomicznych (ok 50 miejsc siedzących)?
Które urządzenia są najmniej awaryjne?
Miałem zdecydować się na urządzenie firmy FAGOR, ale podobno dość szybko zaczynają się psuć.
Brzęczyszczykiewicz, ja Ci powiem, że w przypadku każdego sprzętu dla gastronomii jakość jest kluczowa. Jak masz wybrać zmywarkę z górnej półki, to najsensowniejszym wyborem będzie https://www.winterhalter.com/pl-pl/ . Ich modele podblatowe czy kapturowe są praktycznie bezawaryjne, mają świetne parametry i gwarantują maksymalne domycie i higienę naczyń. Polecam.
Tu https://agdranking.pl/a/eocj,najlepsze- ... nia-naczyn znajdziecie informacje o najlepszych zmywarkach ! Uważam, ze warto sprawdzić ten poradnik bo najgorsze co można zrobić, to kupić taki sprzęt w ciemno.